fredag 18 februari 2011

Nu är nya datorn här iallafall. Usch, servicen på Elgiganten var verkligen under all kritik. Vi stod och väntade i nästan en timma innan vi fick hjälp. Tur att Elton gillade läget... Hur som helst så sitter jag nu med min nya goding. Knäpper ett kort på den sen så ni får se :-)

Blev inget lek och busland för lillmyran idag- det bokstavligen kryllade av folk där så vi vände när vi kom dit. Blev en lunch och lite shopping på Elin´s Esplanad istället. På vägen hem åkte vi inom färgaffären och beställde tapeter till mitt sovrum. Dem kommer redan på Tisdag så förhoppningsvis kan vi få upp dem nästa vecka. Min nya säng dröjer dock två veckor vilket är lite trist- men allt annat går ju att färdigställa! Det blir vitt vitt vitt- men med en gnutta romantik kan man säga. Lite mjukare kulörer av vitt.

Ikväll blir det massor av plock här hemma! Vi håller ju på att organisera om rummen, säljer möbler och fixar så det är endel att göra. Gott att få ordning på allt innan man köper in massa nytt liksom. IKEA besöks nästa vecka!

/C

1 kommentar:

  1. Vitt vitt vitt med en gnutta romantik låter helt fantastiskt!

    SvaraRadera